Längtan efter närhet 

När jag tänker tillbaka på förra sommaren så fanns det varken restriktioner om hur många man fick vara på antal kvadratmeter, och det fanns ingen tidsbegränsning i hur länge barer och restauranger fick vara öppna. Jag upplevde det ändå som att vi hade mycket gäster trots det rådande läget. Kanske för att många valde att resa till Stockholm från andra delar av landet istället för utomlands? Nu börjar jag fundera hur denna sommar kommer att bli och om vi någonsin kommer att se närhet lika naturligt som det än gång var? Handen på en axel, kramen vid ett möte,  fullsmockade arenor vid matcher, festivaler och konserter. Antalet one night stand som många ägnar sig åt i jakten på sexuell tillfredställelse, en snabb bekräftelse utan några krav eller förbindelser. Vad längtar vi efter mest och hur kommer vi att söka  närhet framöver, kommer vi per automatik hålla avstånd eller kommer vi att ha ett extremt begär just av längtan efter närhet?

Längtan efter närhet
Längtan efter närhet

Närhet är livsnödvändigt!

Kanske kommer vi aldrig tillbaka i det som än gång var, men  behovet och längtan efter närhet kommer alltid att finnas kvar. Det är inte bara något man kan vänja sig helt utan, beröring har en stor betydelse för vår hälsa och välbefinnande. Vad som händer i oss när någon tar på oss,  signaler som skickas till hjärnan ger en känsla utav trygghet, kärlek och välmående. För barn är närhet livsnödvändigt för att skapa en grundtrygghet och hur man lär sig hantera känslor och relationer. Det finns faktiskt  studier som visar att barnadödligheten ökar kraftigt utan närhet! Brist på närhet kan inte bara göra oss deprimerade, utan också göra att vi mister förmågan till det sociala samspelet, att kommunicera och kunna tolka andras känslor.

Längtan efter närhet

Vilken tur att vi fortfarande har öppet tänker jag! 😉 Här på Club KINO finns möjligheten att stilla sin längtan efter närhet i form av privatshow, SPA, dans och erotisk massage!  För tillfället fortsätter vi med de tillfälliga öppettiderna onsdagar-lördagar från 15:00, och som jag skrev i mitt senaste inlägg så finns fortfarande möjligheten att besöka oss efter klockan 20:30, men då är baren stängd. Kom hit och unna dig en härlig lapdance, privatshow och/eller massage! Och njut extra mycket utav ett par härligt varma händer som smeker din bara hud med en härligt värmande massageolja! 😉 

Varmt välkommen!

Puss Kenzie 

Längtan efter närhet