Då har vi endast några dagar kvar till självaste premiären av Fifty Shades Darker. Nu på fredag kommer biosalongerna att fyllas… Frågan är om du är redo? Redo att plocka fram leksakslådan, eller, redo för ett besök hos oss? Jadå, Nina är tillbaka efter lite semester och mer taggad än någonsin att få ta hand om dig i ett utav våra VIP rum! Vi letade oss ned inatt för att leka lite med Christian Greys silkeslena slips, piskor i olika slag och såklart får man inte glömma handbojorna 😉 I dagens inlägg kommer jag bomba dig med bilder av Nina! Är du redo? Den silkeslena slipsen faller skönt mellan de enorma brösten och man kan se hur bröstvårtorna styvnar när hon sakta och mjukt drar slipsen  mellan dem.

Men precis som man kan använda en slips snällt går det snabbt att få ett bra grepp och dra till runt halsen- eller, varför inte använda som ögonbindel eller binda fast händerna? Endast fantasin sätter gränser…

Vad kommer du att tänka på nästa gång du ska använda slips? 😉 Kanske bär du den till jobbet eller kanske ska du på en middag. Har du en partner tycker jag att du ska berätta vad du tänker använda slipsen till när ni kommer hem efter middagen/jobbet/utekvällen? Blanda lyx och åtrå. Bjud henne på en god champagne och klä av henne helt naken. Häll några droppar på hennes bröst och sug dem varsamt. För slipsen mellan hennes ben och låt den snudda henne lätt…Linda den sedan runt hennes hals och vågar du- dra till! Chocka henne lite lätt och se hur hennes ögon tänder till. (OBS! Se till att ni båda är med på det!) För vad man än använder sig utav för leksaker- se till att ni båda är med i leken. Och Njut. Dominera och låt dig själv bli dominerad! 

Är du redo?                        

Vi är. Nina är. Kom så ska vi leka! 😉

Puss Kenzie