I kväll börjar Mello, alltså melodifestivalen. Mello gör så vi samlas. Vi har kul, festar, myser, äter gott och både älskar och hatar de som deltar i denna musiktävling. Vare sig man tycker om melodifestivalen eller inte så måste man erkänna att den får oss att umgås. Något vi glömmer att göra under vintern. Och umgås är något vi på Club Kino tycker om att göra. Vi älskar att umgås med varandra och med er.

Personligen så blir jag underhållen av alla snygga outfits, de duktiga dansarna som ofta är väldigt heta och alla ”manboys” som på senare år har varit med – som Mums Zelmerlöw. Mmmm! Deltagarna blir bara snyggare och snyggare för varje år.

Men, det som är bäst med hela melodifestivalen är HOTPANTSEN! Hela tävlingen kryllar av rumpor iförda hotpants. Oftast så ser man halva skinkorna och jag bara älskar det! Dallriga, saftiga rumpor som skakar i takt med musiken

mello

Jag blundar och drömmer om att få smacka till dessa skinkor med min bara hand. Eller en piska. Så hårt att det blir röda svidande märken. Åååh! Blundar igen och drömmer om att alla dessa rumpor dansar runt mig. Skakas i mitt ansikte så jag får bita tag i dem, smaka på dem, slicka på dem….

Anyways, eftersom denna musiktävling gör så vi umgås så har vi även sett att många tenderar att komma hit efter för att fortsätta festen med oss. Tänder man på de dansande unga damerna i mello kommer man definitivt att tända till här hos oss då våra tjejer dansar iförda ännu mindre kläder. Minimala stringtrosor som skär in i skåran mellan skinkorna.

Sakta men säkert skalar de av sig plagg efter plagg för att till sist knappt ha en tråd på kroppen. Den erotiska dansen får rummet att imma och din puls kommer att stiga samtidigt som det reser sig i de nedre regionerna…

Ses vi? jag hoppas det!

XOXO

Sandy