Valentine eller Sankt Valentinus som han hette dök upp under medeltiden. Ingen vet egentligen vem han var men det sägs att han gav sin fångvaktares dotter synen tillbaka. Very romantic.

Kopplingen till kärlek och romantik kom dock först under medeltiden med en föreställning om att fåglar i mitten på februari söker och finner en partner. Människan började då göra det samma. Men det var först på 1300-talet som den riktiga kopplingen till Alla Hjärtans dag som påminner om den dag vi firar idag uppstod – den 14e februari blev då en kärlekens och festens dag för unga och förälskade där de lekte parbildningslekar. Mmmm, låter hett!

Men, det finns hur många historier och teorier om Valentine som helst.

För er singlar där ute som inte alls tycker om denna kärlekens dag så finns vi tjejer på Club KINO till ert förfogande. Låt mig bli din alla hjärtans dag-dejt. Jag lovar att det blir den bästa dejt du någonsin haft.

Vi börjar med att jag dansar för dig. Dansen är förförande och sensuell och jag smeker stången som om den var din kropp. Jag har bara ögon för dig och jag låter min varma kropp glida ner över hela dig i en intim lapdance. Jag märker hur du älskar det.

Vi fortsätter in i ett varmt och mysigt rum där vi lägger oss i en renbäddad säng, för bara oss. Vi skålar i champagne, småpratar, kelar och du får en erotisk massage du sent ska glömma. Allt försvinner, nu är det bara du och jag och vår lust som existerar. Mina sexiga underkläder tänder dig verkligen. Jag har klätt upp mig för dig. Bh och Trosa i svart syndig spets som avslöjar mer än de döljer.

Vi fortsätter in i en bubblande jacuzzi där vi verkligen kan njuta av varandra. Det varma vattnet gör oss avslappnade. Kanske vill du ge mig en massage? Jag älskar att känna dina starka händer mot min bara och våta hud. Det pirrar i hela kroppen…

Ses vi 14/2? <3

XOXO

Sandy