Jag är en sådan tjej som gillar att ta för mig. Om jag ser något jag vill ha så går jag in för det. Vare sig det gäller en väska, ett par skor, ett smycke. Eller en man. Kanske flera män. Och jag gillar män som vet vad de vill ha- och tar för sig. Jag anser att vi här i Sverige (generellt sätt) är lite dåliga på att visa uppskattning – Åker vi utomlands ligger det så mycket mer naturligt att visa när man gillar någon eller något man vill ha.Håller du med? Kanske är det därför ditt besök här kommer få dig att vilja komma tillbaka, om och om igen. För här har vi lite omvända roller- Som jag sa så gillar jag att ta för mig, och kommer du till mitt jobb, till mig och mina kollegor så vet jag vad du vill ha- och jag lovar att jag kommer att göra mitt yttersta för att få dig dit jag vill…

😉 Puss! Kenzie

väntar på dig...want them off? ;)...