Tradition
tradition
tradition

Igår hade vi årets största och bästa event på Club KINO! Nämligen vår årliga tradition: höstmingelet ! Det är en av kvällarna som skiljer sig från alla andra nätter under året! Frågar ni mig så var festen över alla förväntan i år! Det var oerhört bra tryck med otroligt många gäster, showen var helt fantastisk och viben inne på klubben var festlig och glad! Verkligen den bästa av alla höstmingel som jag har varit med på!

tradition

Luna hann att knäppa kort på mig några minuter innan vi öppnade dörrarna för våra gäster och drog igång årets bästa show!

Det har blivit en tradition att knäppa kort precis innan festen börjar! Första gången tog jag en bild på Melina och den blev så snygg att jag var tvungen att ha en likadan året därpå! Sedan dess är det något jag ser extra mycket fram emot på våra mingel fester! Tänk er jag får längta ett helt år för att ta denna bild! Hur är denna fest då?

tradition

tradition

Själva festen pågår mellan 20.00 och fram till midnatt varpå Club KINO går tillbaka till sitt vanliga jag! Samtidigt som det är en riktigt rolig kväll för både de inbjudna och oss anställda så är det en hel del förberedelser långt innan och timmarna innan! Vi tjejer kommer till jobbet runt 19 för att hinna med alla förberedelser! Så fort jag klev in på klubben igår kände jag spänningen i luften! Många av tjejerna har inte varit med om denna tradition innan och visste inte vad de hade att förvänta sig! Även vi som har jobbat dessa kvällar blir riktigt stressade! Allt ska ju vara perfekt när dem första gästerna anländer! Det allra första jag slås av är hur fint det är uppe i butiken och nere på klubben! Hela butiken pryds med bland annat ballonger, samma ballonger jag håller i på min årliga bild! Redan då känns det som att jag ska gå på gala! 

tradition

Tradition är en viktig del av arbetsplatsen

Väl nere i logen finns det knappast en ledig mm, det är tjejer precis överallt, det ligger kilovis med smink, tusentals med kläder, smycken, skor alla möjliga redskap för hår. Jag ni förstår allting är en enda röra! Trots att klockan endast var strax över sju så var alla redan stressade. Luften pulserade av värme och irritation. Nu var det knappt en timme innan festen drog igång och samtliga tjejer stressade med att hinna med det sista! Då även detta är en tradition kom jag till jobbet klar och fixad. Allt jag behövde göra var att byta om och knäppa det där efterlängtade kortet! Även det blev stressigt som satan! Lunas hår skulle lockas, sedan även Bonas hår med i sista sekunden och det allra allra sista var ju bilden! Vi hann med allt och ingen strippa skadades under processens gång! Det var ingen som rök ihop och ingen bråkade! Jag ska inte ljuga att det uppstod en massa irritation! Massa suckar och irriterade miner som skyndade med alla sina egna bestyr. Det är så kul hur tjejerna omvandlas till små monster under stress! Försök att fråga en stressad tjej om något … det är inte det vänligaste svaret du får, om du ens får ett! Ja vi hamnar i våra egna bubblor så att säga! 

tradition

De senaste åren har jag fått vara ”grupp chef” för en dansgrupp. Detta har blivit en tradition… Under denna fest delas hela stripp personalen in i grupper om 4-5 tjejer som dansar samtidigt. Min grupp bestod av bland annat gudomliga Syndra som ni ser på bilderna i detta inlägg! Jag blir lätt otroligt bossig i stressade situationer framförallt när jag har ansvar att något ska bli gjort ordentligt! Innan jag kom till jobbet reflekterade jag över detta och bestämde mig för att ta det lugnt i år. Bossigheten uppfattas lätt som arrogans och det vill man ju inte att andra upplever, man vill ju inte bidra till en oskön känsla hos kollegorna i en redan rätt pressad sits. Så i år var jag en stöttande och mer avslappnad gruppchef haha. Det svåraste var att samla ihop gruppen när det var dags att dansa, det gick ju knappt att ta sig fram förbi alla gäster! Jag skojar inte när jag säger att man kunde knappt vända sig, så mycket folk var det! Som ni redan vet så älskar jag att dansa inför en stor folkmängd!

Lyckad kväll som vanligt till och med bättre än alla andra! Måste säga att våra nya tjejer som var med om detta för första gången var oerhört duktiga! Idag är man lite sliten minst sagt! Men nu är det helg och jobb så får bita ihop och lotsas att jag är hur pigg som helst! Hörde att det var NHL ikväll så det lär bli fullfart även inatt!

Hoppas att ni tittar förbi inatt och imorgon och berättar om någon tradition på ert jobb!

Puss Lex

Vill du läsa mer?

senaste inläggen