Tillåt dig att lockasVilken helg! Precis som jag skrev i tidigare inlägg så väntade vi oss en hel del gäster! Kul! Hoppas att ni hade lika trevligt som vi- full fart med många av våra heta tjejer  på plats! Så vad händer innanför dörrarna på klubb KINO? Vad är det som gör det så speciellt med att gå på strippklubb? Vi har funnits sedan -89 och ändå så är det många som inte ens vet att det existerar strippklubbar i Sverige! Att det är något som sker på film och i Las Vegas – Vilken trevlig överraskning inte sant? 😉 Så nära och tillgängligt gör att varje kväll kan bli till ett äventyr. Kanske är det något man håller för sig själv eller delar med vännerna? 

En ”förbjuden” värld för många och ändå så spännande. Spänningen och nyfikenheten tar förhoppningsvis över för att besöka oss på Döbelnsgatan 4. Innanför dörrarna  möts man av våra halvnakna sexiga flickor – De som har för vana att klä sig i sexiga underkläder och dansa av dem i sina höga klackar. Kvinnor som spelar på sin sexighet och inte är blyga att visa upp sig. Som älskar er män som åtrår dem. Kanske nöjer man sig med att se- Se men inte röra. Njuta utav stämningen inne på klubben och allt som händer runt omkring. Eller så vill man ha mer…Kanske lockas Du som gäst ned till ett utav våra härliga VIP rum! För att avnjuta en eller fler av våra fantastiskt härliga tjejer som tar hand om dig.  Säkerligen hade du kunnat gå på krogen för att få uppmärksamhet och ragga . Men här är det du som bestämmer -När och med vem. Helt upp till dig. 

Så…

Tillåt dig att lockas

Lockas av dessa sexiga kroppar – av en värld du kanske inte besöker dagligen. Låt henne dansa för dig, viska hur mycket hon vill ha dig och låt henne klä av sig för dig…

Så här kan det börja med Gabriella -Enjoy!  😉 

Puss Kenzie