Jag har ofta syndiga fantasier. Sådana man bara kan drömma om och inte avslöja för någon då de är allt för kinky.

Men, idag känner jag mig  lite extra frikostig tack vare en skön onanistund på eftermiddagen så jag tänkte dela med mig av några av mina hetaste fantasier….. Bara ni lovar att smeka er själva och tänka på mig 😉

syndiga fantasier

En av de allra hetaste fantasierna handlar om mig och en präst. En riktigt riktigt kinky sådan. Han kör både analt och vaginalt med sin lem och en dildo samtidigt som han dricker mitt kiss ur en helig kopp. Oh lord!

En annan härlig fantasi jag ofta har är en där jag och 5 tjejer (självklart fantiserar jag om mina kära kollegor. De är så sexiga att jag inte kan låta bli) ligger i en stor säng och slickar varandra. Vi slickar hej vilt och alla får njuta. Vi slickar både musen och rumpan. Mmmmm! Jag hoppas att en dag få göra denna fantasi till verklighet.

Jag fantiserar även ofta om er män som kommer och besöker oss. När jag dansar för dig drömmer jag om hur jag tar ditt hårda stånd långt långt ner i halsen så jag nästan får kväljningar, du drar hårt i mitt hår och trycker den längre och längre in tills jag nästan inte få luft. Du viskar argt att jag är din slyna och måste göra det du ber mig om.  Eftersom det är min fantasi är det ju så klart jag själv som bestämmer vad du ska be mig om så det blir bara sköna saker 😉

Syndiga fantasier

 

Vad fantiserar du om? Är det kinky eller romantiskt? Kom och berätta om dina fantasier för mig. Varför inte komma hit (och i byxorna 😉 som den stora stygga pojke du är ) redan ikväll. Jag väntar på dig.

XOXO

Sandy