Sommaren på Club KINO
Somen på Club KINO mar

Date

Sommaren på Club KINO

Som ni kanske lagt märke till så har Club KINO en ny snygg hemsida! Med denna försvann dock mitt senaste inlägg, och vi har fått en helt ny domän att blogga ifrån. Därav har uppdatering från mig har uteblivit. Men, sommaren på Club KINO är i full gång! 😀 Vi har öppet precis som vanligt hela sommaren, varje dag mellan klockan 20:00-05:00. Och här finns alltid alla möjligheter att göra nätterna minnesvärda med sexiga shower och vackra kvinnor i en glamourös miljö! Kom och upplev striptease live! Unna er en kväll hos oss på Club KINO i sommar!

Bada naken

De senaste veckorna har inte direkt bjudit på det bästa semester vädret, men många kvällar har ändå varit fina och behagligt varma. Perfekta för kvälls dopp! Jag älskar att bada och helst vill jag bada naken med sällskap 😉 Det är något speciellt med att bada sent på kvällen. Inte bara mörkret, utan lugnet, det är alldeles tyst och stilla, känslan att man nästan gör något förbjudet.. Spänningen när det bara är han och jag, hur långt ska vi gå och är det någon som ser oss njuta av varandra i vattnet? Bara den den möjligheten att någon kanske iakttar oss gör hela situationen riktigt porrig 😉 För den som älskar att bada finns möjligheten här hos oss! Få sällskap av en eller fler av alla sexiga flickor och njut av bubblorna tillsammans. Sommaren på Club KINO är långt ifrån över, vem önskar du göra dig sällskap?

Låt oss vara ert sällskap for en kväll

Semestrarna har börjat och många Stockholmare har lämnat stan. Men det innebär också att turister från världens alla hörn hittar hit, och även många gäster från andra delar av landet. Hoppas ni väljer att besöka oss om ni befinner er i Stockholm, och ni som är kvar i stan, kom! Juli är ofta en lugnare månad då många reser iväg, jag vet att många utav våra underbara stamgäster ofta föredrar när det är lite lugnare :)Oavsett dag håller vi öppet 20-05, låt oss vara ert sällskap för en kväll! Vem vill missa sommaren på Club KINO?

Filminspelningar i Strippklubb miljö

Visste ni att det är fler filmer och musikvideor som spelats in här i våra lokaler? Det sker några gånger om året att vi hyr ut våra lokaler under dagtid för de som önskar några scener i strippklubb miljö 🙂 Ibland har några av våra tjejer varit med som fått förfrågan att agera statister genom att dansa eller annat 🙂 Bara under de senaste månaderna har vi haft två olika filminspelningar, ska bli spännande att se.! Jag avslöjar inga detaljer än! 😉 Men ett tidigare exempel är Beck-filmen “Gunvald” där några scener är inspelade hos oss 🙂

I detta inlägg kan ni njuta av bilderna på Amanda, Jinx, Dessie och Nina! Kom och träffa dem live och varmt välkomna att spendera några härliga timmar av sommaren på Club KINO! Puss! Kenzie

Vill du läsa mer?

senaste inläggen