Snäll eller stygg?

Imorgon är det tredje advent och snart Lucia på det! Mycket tjat om julen men har du  varit Snäll eller stygg i år? Kommer du få någon påhälsning utav tomten eller förtjänar du kanske smisk? 😉 Frågan är väl om du anser att smisk är  bestraffning eller är det något du njuter utav?…Kanske kan man till och med locka med att få smisk utav en av våra heta tomtenissor? Dessa flickor njuter nämligen utav att få ta hand om dig…snäll eller stygg- Här är du välkommen att framföra dina snuskigaste fantasier och jag lovar att  de kommer att göra sitt yttersta  för att de ska besannas. Önskar du en inoljad kropp och ett par sköna händer som mjukar upp dig…eller kanske föredrar du de hårdare tagen. En piska? Ett rep? Handbojor? Koppel? Valet är ditt! 

Dags att se tillbaka på året som gått och hoppas att du lämnar härligt sexiga minnen bakom dig! Själv önskar jag en riktig man som tar hand om mig. En man som är duktig med sina händer. En man som får mig att känna mig kvinnlig  och som skämmer bort mig. Att spendera natten och ha galet hett sex fram till julaftons morgon. En kväll och natt där jag får hälla den kylda champagnen på hans kropp och slicka upp den…älskar när han gör detsamma, när den rinner ned och mina bröstvårtor styvnar…fortsätter hela vägen ned mellan mina ben där han slickar upp den..

Snäll eller Stygg?

Vill du ha en snäll eller stygg flicka i jul? Tänk på att endast ett par veckor återstår av år 2016 – Se till att de bli minnesvärda och våga önska dig något riktigt hett och syndigt som gör att du kan blicka tillbaka med ett leende!  

Söndag och 3.e Advent! Kom och fira med oss! Och glöm inte våra heta Lucior på tisdag 😉  

Puss!! Kenzie 

Snäll eller Stygg?