Slicka upp mig i brygga.

Date

Jag är ledig i kväll och måste erkänna att jag har ganska tråkigt. Saknar att jobba. Saknar mina flickor, saknar att dansa, saknar spänningen och saknar att ha mäns kåta blickar på mig. Erkänner att jag är en exhibitionist men hey, vad gör det!? Jag har en väldigt speciell väninna på jobbet som brukar ta hand om mig lite extra…. Innan vi öppnar brukar vi mjuka upp varandras spänningar och förbereda oss inför en het natt genom att slicka upp varandra i brygga. Och OJ, vad bra hon är på det. Hon vet precis hur hon ska fladdra med tungan över klitoris, hur hon ska suga på den samtidigt som hon masserar rövhålet och hur hon ska växla mellan mjukt och hårt. Ibland leker vi med dildos, strap-ons och analpluggar. hennes favorit är en dubbel-strap-on, där vi båda får kuk samtidigt som vi kan smeka och suga på varandras bröst.

 

 

Tror jag ska åka in till jobbet och säga hej,  trots att jag är ledig. Blev lite sugen.

 

XOXO

Vill du läsa mer?

senaste inläggen