Skumpa i skåran…

Hoppas att ni firade in det nya året med en massa skumpa och en massa snusk! Ni vet väl att det man gör vid tolvslaget sätter standarden för resten av året ?! (gammalt Kino-ordspråk) Därför ser jag alltid till att ha en massa sex och vara extra slampig då klockan slår tolv. Jag skapar mina egna fyrverkerier och form av blixtrande orgasmer.

Detta nyår firades i en skön jacuzzi ihop med sexiga män och sköna damer. Kall och bubblande skumpa hälldes på min nakna kropp och de droppar som letade sig in i skåror och hål slickades snabbt och hungrigt bort av mina söta och naggande goda väninnor. Det var en fantasi som blev sann. Mina väninnor är alltid sugna på mig och jag på dem och de som är åskådare till våra äventyr går aldrig därifrån otillfredsställda. Vi vet helt enkelt hur vi ska ge njutning och hur man ger en riktigt bra show. Vi har klass, är vackra, sexiga och något utöver det vanliga. 

Det var hett, det var sexigt, det var roligt och det var precis som jag önskat hur det nya året skulle firas in. 

Mitt nyårslöfte blir att alltid låta skumpa rinna i skåran på nyår…

 

skumpa i skåran

XOXO

Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen