show me how to feel

Date

Jobbade hela helgen så vaknade rätt sent idag, kommer vara ledig tills på onsdag nu, vet av de flesta av er skulle säkert älska att vara lediga på en måndag, men det är faktiskt inte så roligt eftersom alla andra jobbar och man kan inte gå ut heller på en måndag eller så för inget är öppet typ…. hmm undra vad jag ska hitta på när alla andra jobbar…. har ni några förslag på saker som är roliga att göra ensam? kanske SPA eller museum…. eller ska jag börja ta och använda mitt nya träningskort kanske? hihi… nåja, kommer nog vara vaken ett tag till så får googla runt efter roliga aktivitetsidéer…. Om jag inte hittar ngt kanske jag åker in och jobbar extra haha att jobba som strippa på nattklubb är ändå som en utgång och träningspass i ett

Puss /Natasha

 

 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen