Min kollega Kenzie skrev ju om chokladmassage i förra inlägget så jag vill passa på att dela med er av ett litet hemligt vapen jag har – sexuell massage. 

Det finns inte en enda man jag testat detta på, eller kvinna 😉 som kunnat motstå mig efter denna behandling.

Vad går det då ut på? Jag gissar att ni är rejält nyfikna nu…..

sexuell massage

Det hela går ut på att jag masserar punkter i analen vilket leder till multipla orgasmer och ibland, för kvinnor, även sprutorgasmer. Detta är en teknik jag lärde mig under en skön orgie-resa i Italien. Det går ut en hel del glidmedel och jag går långsamt fram för att dra ut på själva njutningen in i det sita. . Det är så kinky! Alla bara älskar det 😉 

Det bästa är när jag får massera en man med en riktigt härlig rumpa. Jag börjar alltid med att massera skinkorna, kysser dem, slickar på dem och särar sedan lätt skåran och smörjer den och öppningen med glidmedlet. Sedan masserar jag själva hålet för att göra hela området avslappnat och jobbar sedan in pek- och långfingret in i analen och sätter igång med att massera de hemliga punkterna. Mottagaren stönar alltid högt  av välbehag. Oooooh! 

Sexuell massage

Jag önskar att jag kunde avslöja hur jag gör det men det är en väl bevarad hemlighet och det är få som kan behärska tekniken. Det får förbli min lilla hemlighet. Du kan bara drömma och önska att det en natt är du som får smaka på Sandys speciella massage.

Vem vet, kanske blir jag mer givmild efter en ask choklad eller två 😉 

Vad gör du förresten i kväll? Sitter du hemma ensam och har tråkigt? Kom i stället och hälsa på oss tjejer här på Club Kino, vi lovar att ta hand om dig. 

XOXO

Sandy