Förför med chokladKanske har du hört många kvinnor säga att de älskar choklad – men anser att det är mindre bra för vikten. Tja- man behöver väl inte stoppa i sig ett kilo om dagen , men tro mig när jag säger att det finns ingen kvinna i världen som kommer att bli ledsen om du kommer över med choklad – och kanske behöver det inte ens vara i ätbar form…

Har du någonsin låtit någon massera dig med chokladolja? Just chokladmassage har blivit otroligt populärt- det sägs frigöra ”må bra” hormoner och verka både avslappnande och uppiggande. 

Vi tjejer här på Club KINO har  kommit på att i vår butik säljer vi värmande massageolja i just chokladsmak…Föreställ dig hur mysigt vi haft det inpå småtimmarna …tänk dig att du precis klivit upp ur den sköna jacuzzin, lägger dig alldeles varm och naken på en mjuk bädd med en riktigt sexig tjej sittandes över dig. De små  händerna glider långsamt över din kropp i mjuka rörelser, doften av choklad sprider sig i rummet och du blir het av den värmande oljan… 

Jag älskar att få massage – jag älskar när någon tar på mig och det är på något vis extra sensuellt när en tjej gör det. När jag vänder på mig och hon masserar mina bröst. Så mjukt och försiktigt…Och kontrasten att få det av en stor stark man- med hans stora händer vars erfarenhet talar om precis vad han vill göra med mig…

Så förför med choklad eller låt dig förföras…

Det sägs att framförallt mörk choklad ska ha använts som lusthöjande afrodisiakum under historiens gång…kakaobönan innehåller dopamin vilket faktiskt klassas som den viktigaste stimulerande signalsubstansen för just sexuell lust 😉 Så underskatta inte denna fantastiska vara! 😉 Förför med choklad…Ge bort en ask – eller överraska med att ge en avslappnande choklad massage…eller varför inte komma hit så ska mina händer massera in din kropp i choklad 😉 

Puss & kram Kenzie Förför med choklad