Massor av sexiga flickor 

Tänk att september snart är över, sommaren är pasé för länge sedan och snart kommer oktober med alla restriktioner som släpper! Samtliga nattklubbar öppnar upp och massor av event från olika aktörer verkar vara på gång! Mitt stora favorit event Öl & Whiskey mässan nere i Nacka Strand här i Stockholm äger rum den 7-9 oktober! Får se om jag kommer iväg! Så spännande! 🙂 Denna helg hade vi riktigt mycket gäster efter några lugnare veckor, det märks att suget efter att få släppa loss, ha kul och unna sig ett besök på strippklubb varit stort helt enkelt! 🙂 Helger innebär alltid att vi har massor av sexiga flickor på plats, så låt oss göra er kväll speciell med ett besök hos oss på Club KINO!

Sexiga flickor

Speed dejting på Club KINO

Har ni sett programmet ”Bachelor”? Där en kille (i detta fall två killar) dejtar ca tjugo olika tjejer! Jag tycker det är extremt underhållande! 🙂 Hade ni kunnat tänka er att dejta så många samtidigt? Besöker man oss en fredag eller lördag har man faktiskt möjligheten att träffa mellan femton till tjugo sexiga flickor under en natt! Vilken speed dejting egentligen om man tänker efter! 😉 Här finns tjejer i olika åldrar och utseenden, alla lika sexiga, fantastiska och helt underbara såklart! Frågan är vem som är (eller blir) just DIN favorit? Rätt tjej för dig kan göra en kväll oförglömlig! Ta tid på dig, njut av showerna och unna dig en lapdance så lovar jag att du har en fantastisk  kväll framför dig. Möjligheterna som väntar är många! 

Sexiga flickor

Nattlivet är här för att stanna

Jag tillhör en av de som älskar hösten, och kanske blir denna  oktober en månad alla gläds lite extra, i hopp om vi alla tar ansvar givetvis så vi slipper nya restriktioner! Under sommaren har många utav våra stammisar hittat tillbaka, och vi har också sett många nya ansikten, vi är otroligt glada att ni väljer att spendera era nätter hos oss! Nyfikenheten av den som kliver in genom dörrarna för första gången, det självklara hos den mer erfarne besökaren, ni gör våra kvällar, precis som jag hoppas att vi förgyller era! 🙂 Nattlivet är här för att stanna, låt oss ha många fantastiska nätter med spännande upplevelser tillsammans! Hoppas vi ses snart! 

Puss Kenzie 

Sexiga flickor

Njut av bilderna på Josephine i detta inlägg, en riktig Victoria secret modell! Alltid poppis såjlart, kom och träffa henne  här på plats! 🙂