Sexgunga
sexgunga
sexgunga

Hörrni alla våra läsare, finns det någon bland er som äger en sådan? Ni som råkar ha en eller har haft sex i en sexgunga får mer än gärna dela med er av den erfarenheten! Jag fantiserar alltid om att vara undergiven, oftast mer än en man. Ju fler män desto fler tekniska svårigheter dyker det upp i mina fantasier som måste lösas. Det ska ju bara vara skönt och inte krångligt eller hur? Så jag backar bandet i huvudet, tänker om och fantiserar om från början. Fantasin som aldrig når ett slut med andra ord. I slutändan kommer man ändå och då spelar inte det någon roll längre. 

sexgunga

Hursomhelst så är jag otroligt nyfiken på att ha sex just i en sexgunga. Fatta vad praktiskt att vara viktlös och åtkomlig från alla möjliga vinklar? Det vore ju drömmen för ens partner eller partners ;). Helst skulle jag vilja ha en ögonbindel på mig och vara helt ovetandes. Kan tänka mig att det är en helt annan nivå av orgasm när kroppen är i luften och man kan slappna av på ett annat sätt! 

sexgunga

För tillfället får detta förbli en fantasi men när jag väl befinner mig i ett seriöst förhållande är sexgunga det första jag köper. Kanske inreder ett helt sexrum vem vet? Om ni hade ett rum som walk in closet där ni hade sex och förvarade alla sexleksaker, hur skulle ni inreda det rummet? 

sexgunga

Nog med fantasier om sexgunga och sexrum. Jag måste göra mig redo för att gå till gymmet! Ikväll är det jobbdags för mig! Vad har ni för planer inatt? Kom och säg hej på Club KINO! Så länge får ni njuta av våra sexiga Pamela och Dessie som jag inte får nog av!

Hoppas att vi ses inatt! 

Kyss Lex

Vill du läsa mer?

senaste inläggen