Private dancer…

Jag har varit på en liten 2-dagarstur till Berlin. En mycket trevlig stad. Hann med både spa, shopping och manikyr. Love it! Fredagskvällen bestod av god middag, god champagne och en tur till en strippklubb. Tro det eller ej. Jag såg fram emot en sexig lapdance och härliga tjejer. Jag är ju mycket kräsen då vi tjejer här på Club Kino är bland de sexigaste och duktigaste då det kommer till både lapdance och dans vid stången.

Klubben var liten och mystisk och alla tjejerna hade masker på sig. Man anade deras mörka och kåta ögon bakom maskerna och de flesta hade stora och yppiga tuttar – precis som jag gillar. Jag spanade in en mörk skönhet med långt svart hår ända ner till rumpan, som var rund och fast. Ögonen var intensivt gröna och jag såg att hon tittade på mig och gillade det hon såg.

Hon hette Esmeralda och hon gav mig den mest intensiva och sexiga lapdance jag någonsin fått. Vi hade en sådan kemi och jag kände hur hon tände på mig. Hennes kropp fullkomligt åmade sig över min och hennes upphetsade nipples stötte hela tiden emot mina.

Jag gick därifrån med ett härligt leende på läpparna och många nya rörelser jag kan lägga till i min egen lapdance här på klubben. Något för er att se fram emot med andra ord.

shutterstock_135258332

 

XOXO

Sandy

 

 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen