Mina våt-kåta dröm.

Date

Jag hade en sådan härlig våt dröm i natt. Jag drömde att jag mitt under dansen  fick ögonkontakt med en snygg man i ca 40-års åldern som satt i en av våra sköna fåtöljer. När jag dansat klart såg jag att han gick fram till vår manager och pekade på mig. Jag tog med honom till ett av våra mest mysiga rum med en stor skön säng och mjuk belysning där vi la oss och drack härlig kall skumpa. Han började smeka insidan av mina lår och jag blev genast kåt. Han var så manlig och snygg och hans muskler spände under skjortan och man kunde se lite brösthår sticka ut. Jag knäppte upp skjortan och började smeka och bita i hans bröstvårtor och han stönade och ett rejält stånd började bulta genom byxorna. Jag drog ner gylfen och tog hela härligheten i min mun. Jag sög och slickade om vartannat och virvlade lätt med tungan på ollonet. Jag masserade den lilla strängen med tungspetsen och smekte samtidigt min våta fitta. Han tog tag i mina höfter och kastade runt mig och började slicka mig bakifrån. Både musen och rumpan. Det var såååå skönt. Det märktes att han älskade det och hela röven blev plaskvåt av hans saliv. Han började pulla min rumpa med ett finger samtidigt som han sög på klitoris. Jag bad att han skulle knulla mig och det gjorde han, med råge. Han knullade mig hårt och mjukt och högt och lågt och till sist låg vi helt utmattade på golvet och sippade champagne.

Man blir ju inte lite peppad på att jobba efter en sådan dröm..

XOXO

Sandy

Vill du läsa mer?

senaste inläggen