Det finns en hel uppsjö av fetischer – det vill säga olika saker som folk tänder på. Några  vanliga sådana är höga klackar och fötter. Sedan finns det mer ovanliga sådana som att bli kåt på spöken eller att ha sex med dinosaurier (dock är jag nyfiken på penisstorleken där, hihi)

Min all time favorite fetisch är kladdiga såser: karamellsås, jordnötssmör, sirap etc. Som ringlas på hela min kropp och sedan slickas bort av en het man eller två. Eller varför inte ett gäng tjejer (ska nog ta mig ett snack med mina söta kollegor) Tänk er att en varm och tjock chokladsås hälls mellan benen och smeker klittan för att sedan rinna ner i skåran där bak…. Och att en varm och virvlande tunga tacksamt lapar i sig den söta såsen samtidigt som den snuddar vid dina hål och känsliga delar. Mmmmm, love it!

shutterstock_222492712

XOXO

Sandy