Förra veckan hörde jag ett gäng killar prata på tunnelbanan och deras samtal väckte lite frågor. Dessa killar pratade om olika filmer varpå Margot Robbie kom på tal. Ni vet hon 28 åriga Australiensiska skådespelerskan? Ena killen tyckte att hon är het varpå andra i sällskapet påpekade att Margot är en MILF som kommer från ”retard” England. Killarnas åldrar måste ha varit runt 20 år. 

MILF

Ni kan se mer av vår sexiga NiNa här och förbereda er inför stundande högtider här <3

MILF

Jag blev full i tystlåtet inombords skratt och tänkte ”jag är ju äldre än en MILF”. Så kom jag att tänka på vad MILF står för. Det är ju ”mother I´d like to f***k” och vad jag visste så är inte Margot en mamma ens. Var tvungen att Googla och det stämde, hon är gift men har inga barn. Då är hon inte en MILF och endast äldre än killarna. Det var där och då min hjärna började förbereda sig för ett inbördes krig. 

Bäst före datum

Enligt uttrycket MILF så verkar det finnas ett ”bäst före datum” för sex och sex med en mamma är inget man går igång på. Eller det är iallafall så min hjärna resonerar. För det första så finns det inga liknande eller lika utbrett använda uttryck för tjejer som man vill ligga med. För det andra måste det ju finnas en motsvarighet till MILF, alltså mammor som man INTE vill ligga med, eller? Dessutom om unga killar anser att en kvinna över 20 är en MILF måste det ju även betyda att ”mammor” är gamla. Ja, alltså nu kan det mycket väl vara så att det inte alls är på det sättet och bara något jag har över analyserat. 

MILF

Sexiga mammor

Tråkigt enligt mig att det ens finns ett sådant uttryck. Sex för mig är precis som vin, det blir bättre med åren. Då är det ju oftast så att en MILF eller bara en kvinna över 20 och ännu längre uppåt förmodligen vet mer om sex än en yngre tjej. Hon är förmodligen mycket säkrare med sig själv, med sin kropp och sin sexualitet. Kvinnorna sägs vara som kåtast vid 18-20 års åldern men jag vet inte om jag håller med om det. Min kåthet tar aldrig slut. Som med allt annat är ju det individuellt så klart! 

Hoppas att ni har en bra vecka hörrni, och välkomna in för att mysa med en och en annan MILF. Ni skulle aldrig ana vilka av våra tjejer som är det 😉 

Puss Lex

 

MILF