En ny tjej varje dag fram till jul!

Då är det snart dags! Imorgon är det första december, och vi öppnar lucka nr 1 i adventskalendern ;). Om ni läste mitt tidigare inlägg En riktigt sexig julkalender! går det knappast att undgå min entusiasm över december månad och allt som hör julen till! Att få en julkalender och ha något att se fram emot varje dag sitter i sedan man var liten, och varför ska den möjligheten tas bort för att man är vuxen? Kanske skippar vi chokladkalendern, men vad sägs om att besöka oss varje dag fram till jul och spendera tid med en ny tjej varje gång? 😉 Visst behöver vi något som kryddar vardagen lite extra? Varför inte spendera tiden här hos oss på Club KINO! Inatt har vi  exempelvis 17 sexiga tjejer att välja på! 🙂 

Dags att fira 1:a advent! 

Det är Dags att fira 1:a advent! Och det gör vi på söndag, här på klubben brukar det dukas upp med glögg, pepparkakor och skumtomtar! För ett par år sedan föreslog jag till vår fantastiska Nina att det är otroligt gott att stoppa skumtomtarna i micron ( de smälter väldigt fort och det blir så gott!) En idé växte fram och någon dag senare hade jag en bild när Nina sög av en kuk med smält skumtomte…Glömde fråga hur skönt killen tyckte det var;)…

Själv har jag precis beställt en soffa och jag hade hoppats att den skulle komma idag, har jag tur kommer den på måndag, dock blir det en sen adventspresent till mig själv. Men…den soffan behöver invigas och jag hade mina tankar om hur det skulle gå till 😉 Eftersom jag inte bär upp den själv och absolut inte monterar den själv så måste jag ha hjälp…Tanken på att se en stor händig man jobba medan jag ser på tänder mig galet mycket. Så sexigt med män som vet hur händerna ska användas(!) Det får igång mina fantasier…

Funderar att öppna dörren i klädd ett par röda stay-ups och…inget mer 😉 Undrar om det kommer uppskattas?…

Ser fram emot en fantastisk sista månad på år 2018 med er!

Vad får just dina fantasier att spinna iväg? Som sagt, just ikväll har vi 17 tjejer på plats, tro mig när jag säger att du garanterat hittar någon som får igång just DIG! Vare sig du gillar hårdare tag eller åt det mer sensuella hållet. Vi är alla olika och gillar olika. Våra tjejer är fantastiska och kanske ska du just våga testa en ny tjej varje gång för att upptäcka nya sidor hos dig själv 😉

Med mycket nya gäster, återkommande gäster och stammisar ser jag fram emot en fantastisk sista månad på 2018 med er! Kom och fira 1:a, 2.a, 3:e och 4:e advent här på Club KINO! Vi skålar, firar och ser till att ni får oförglömliga kvällar med oss! 

Puss Kenzie 

Kunde inte låta bli att fota Lexie vid vår fina julgran  🙂