Då var det min tur att ha lite semester och just nu ligger jag och solar topless på en strand i Spanien. Ni behöver inte vara oroliga, mina kollegor är kvar där hemma för att underhålla er. Pratade just med en av snyggingarna som satt och gjorde sig sexig inför natten.

Tänkte på det här om dagen när jag hade sms-sex med en av mina toyboys (man får upp mycket snusk i huvudet när man ligger och solar naken). Fantasier och framförallt sexfantasier, kan va det bästa som finns. I ens fantasi styr man exakt hur man vill ha det, hur man vill de ska se ut, vara och kännas. Finns inga gränser.

Nu råkar det vara så att vi finns på riktigt, även om man skulle kunna tro att allt är en fantasi. Man kan dock leva vidare på de fantastiskt sexiga och porriga minnen man tar med sig hem efter ett besök på vår strippklubb och i ett av våra rum där man spenderat tid med sin favorittjej.

Nu ska jag fortsätta drömma.. Puss /Cissi

Bild Google.com