Jag drömmer om en hård lem – ibland fantiserar jag om hur det skulle vara att vara man. Hur det skulle kännas att ha en hård och bultande lem i kalsongerna. Hur det skulle kännas att försiktigt smeka den och känna den växa och hur den till slut sprutar. Helst över en het man eller kvinna. Ni vet ju att jag föredrar båda könen 😉

Någon kväll vill jag klä mig i en riktigt stilig kostym med dyra manschettknappar, en snygg slips, en parfym med en manlig doft och bakåtkammat hår. Ha på mig ett par dyra och silkiga boxershorts och under dem, ha på mig en strap on.

Bara för att få känna känslan av att vara man. Manlig. Hård och het. Vara den dominanta och sätta på min partner hårt med min kuk.  Hon (eller han?) skulle älska det. Lemmen i kombination med mina stora bröst skulle bli fenomenal. Det bästa av det bästa. Allt man kan önska sig 😉

Hur lär man sig då att gå från kvinnlig till manlig? Jag som är så kurvig, mjuk, bystig, väldoftande och försiktig. Hur blir jag råbarkad och hård, som en man? Jag dras ju till det hårda, så det borde väl inte vara så svårt att anamma det jag själv tänder på? Jag får helt enkelt studera er män lite mer. Hur ni går, hur ni talar, hur ni rör er.

Självklart finns det mjuka och lite mer finslipade män men jag vill känna hur det är att vara riktigt macho. En man som kastar runt sin kvinna i sängen och sätter på henne hårt bakifrån tills hon skriker av vällust. 

Vill du vara min läromästare? Kom och besök oss och låt mig sitta i ditt knä och studera dig på nära håll.

 

 

jag drömmer om en hård lem

Jag drömmer om en hård lem – vad drömmer du om?

XOXO

Sandy