I don´t mind living in a men´s world as long as I can be a woman in it – Marilyn Monroe – Tidernas kanske största kvinnliga sexikon- legenden som skulle ha blivit 89 år i år! Vi lever i en tid där kvinnan blir mer och mer självständig- och missförstå mig inte- jag gillar att kunna ta hand om mig själv- det ger mig självförtroende och en bra självkänsla- men jag gillar också att bli bortskämd av män- jag älskar att få känna mig som en kvinna. Bli bjuden på middag med stolen utdragen, få en stor bukett rosor hemskickade- höra honom berätta hur vacker och otroligt sexig jag är…Känna mig trygg och omhändertagen- Att luta huvudet mot en mans axel och veta att han skulle göra allt för mig..  

Det är mycket därför jag älskar  att jobba med det jag gör-därför att här är jag så mycket kvinna man kan vara. Jag trivs i att få klä mig i mina sexiga små läckra underkläder med matchande skor som gör att jag kan röra mig sexigt och använda mina höfter när jag går och dansar… Det ska vara mycket glamour med  smycken ,  fixade naglar och mycket smink. Och jag vet att Du gillar det 😉

Här trivs jag- och varje kväll hoppas jag få bli någons drömkvinna :* 

Puss & kram Kenzie