Hur avslutar du 2016?

Annandag jul, hoppas att din jul och förhoppningsvis ledighet varit precis som du velat ha den! Att du fått njuta ordentligt utav det du önskat dig, och kanske till och med fått möjligheten att besöka oss? Vi har såklart haft öppet hela julen och haft många partyglada julfirare som besökt oss! Inte minst igår – juldagen till ära!  Det är dags att avsluta år 2016. Hur gör du? I början av denna kväll fick jag hänga med Tess och Ida ner till Kinky-rummet. Här har det spenderats många timmar! Både njutningsfulla och….mindre njutningsfulla 😉 Fast det beror väl på vad man tycker om.. En sylvass klack i…? Eller så är du inte alls kinky? Oroa dig inte, det finns någon (eller fler!) för alla. 

Det gäller att avsluta starkt och kanske sätter detta prägeln på hur nästa år ska komma att bli?  Det är endast måndag så några dagar till har du på dig att göra år 2016 minnesvärt! Kom ihåg att vi har öppet som vanligt- så varför inte fira in det nya året med oss? Vi utlovar massor av glitter, glamour  och våra heta strippor som kommer att förgylla scenen! 

Frågan är – Hur avslutar du 2016?

År 2016 har bestått av en hel del spännande äventyr, med härliga män omkring mig både i jobb, privatliv och i mina fantasier…Kvinnor också såklart! Glöm inte var jag jobbar 😉 Dumt att klaga! Och är man inte nöjd så tycker jag man ska göra något åt saken 😉 Våga ta för dig och se till att leva lite. Det är sådant du kommer blicka tillbaka på le åt! Tro mig- du har kommit till helt rätt ställe om du vill testa och utmana dina fantasier eller ta reda på vad du gillar! 

Vi gillar när du väljer att komma hit! Så fortsätt med det och missa som sagt inte att vi har öppet över nyår- till och med nyårsdagen kan man fira med oss! Vågar du? 😉

Puss Kenzie!

 

 

 

 

 

 

 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen