…nu pratar jag om bakelser förstås…  jag vet inte hur det hände, allting gick så snabbt, jag var på väg hem från gymmet och i nästa sekund sitter jag hemma framför TVn med en tallrik full av bakelser… Tror dock att jag bränt rätt mycket kalorier denna helg så det gör väl inte så mycket… men framföver måste jag lära mig att sluta säga JA till allt ^^ eller kanske inte sluta men börja säga nej ibland också… iallafall till mig själv

Vi hade iallafall fullt med gäster så det var dans praktiskt taget non-stop, jobbade både fredag och lördag och hann även med gymmet mellan arbetspassen… var så slut när jag skulle hem från gymmet imorse att jag gick ut genom ytterdörren med dem blåa plastskoskydden kvar på mina svarta stövlar, hade i övrigt rätt mörka kläder på mig så skoskydden måste ha synts på långa vägar hihi hann som tur var bara gå några meter innan en förbipasserande man sade till mig =)

Visste ni förresten att träning ger ökad sexlust? Och jag som redan äter massor med ingefära som också ger ökad sexlust… farligt! Tur att jag kan ha sex när jag vill =)

 

 

puss /Natasha