Heta frågor till Sandy.

God afton sockertoppar. Jag får ofta mails med personliga frågor så jag tänkte att jag skulle sammanställa några och låta er lära känna mig lite mer….

Hej Sandy, du verkar vara en go’ tjej med skinn på näsan. Jag undrar om du helst är dominant eller undergiven. Mvh Danne.

Hej Danne. Tack för komplimangen. Ja du, det beror lite på. Ibland är jag verkligen på ett dominant humör och vill piska och koppla men ibland älskar jag att vara den undergivna. Det beror lite på killen. Vill han gaga mig är jag helt med på noterna.

Du verkar ha snygga tuttar, vilken storlek har du?

Tack. Jag har 70 F, Alltså väldigt stora.

Du ser olika ut på bilder. Vilken hårfärg har du? /Nico

Vet du vad Nico?! Jag färgar håret minst en gång i månaden och brukar vara både blond, brunett och rödhårig. Svart har jag dock aldrig testat men det kommer säkert.

Hur länge har du jobbat på KINO och vad tycker du om det? Jag tror jag såg dig dansa en kväll (om det var du i den genomskinliga svarta förra helgen?) Det var grymt. Blev stenhård.

Jag har dansat här i ca 5 år och älskar det. Älskar att dansa, alla mina fina tjejer jag jobbar med och självklart er män. Världens bästa jobb helt enkelt. Ja, det var jag. Kul att du gillade och fick valuta av dansen.

Hur ofta jobbar du och kan man få en privat dans? Kram Stefan

Hej Stefan. Jag jobbar lite olika vecka för vecka men i snitt 4 dagar i veckan. Självklart kan du det. Kom hit och prata med värdinnan så hjälper hon dig med det. Vi kanske till och med kan bada jacuzzi ihop. Mmmm, mysigt.

Hej Sandy. Jag tror jag är lite kär i dig. Jag gillar korta tjejer. Hur lång är du och vad väger du?

Hej gulle. Men åh, vad söt du är. Jag är 163 cm och väger 50 kg. Bara brösten väger nog 1 kg styck dock.

Sandy – brukar du ha bh på dig hemma eller går du runt i en tight t-shirt med brösten lösa så de skumpar sådär härligt? /Nils

Hej Nils. Jag är alltid bh- och tros-lös hemma. Gillar egentligen inte kläder. Det kanske är en jobbskada? 😉 Har jag tur är det någon granne som spanar in mig och det går jag igång på.

Hej, vilken slags kille gillar du? 

Hej, Jag har egentligen ingen typ utan gillar en fast och intensiv blick och starka händer. Sen får han gärna lukta gott och rent också. När han gnider sina raspiga kinder mot mig fastnar hans doft på mig. Väldigt upphetsande. Självförtroende är dessutom väldigt sexigt.

XOXO

Sandy

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du läsa mer?

senaste inläggen