Igår var jag ledig och hade egentligen planerat en kväll hemma med ett skönt bad och lite porr men blev lite uttråkad och sugen på den äkta varan så jag ringde en väninna och vi gick till en bar nära oss. Jag hade satt på mig en vit tunn t-shirt, utan bh under, ett par väldigt tighta jeans och ett par matta svarta högklackade pumps. En nedtonad men oh så sexig look. När barens uv-lampor gick på kunde man se rakt igenom t-shirten och se mina errigerade vårtor. Jag älskar att känna tyget frasa mot dem så de blir alltid alerta när jag är bh-lös. Håret var löst och lite strand-tovigt och läpparna glänste av mitt läppglans och såg nästan ut som att jag precis hade fått en god sats på dem. Jag och väninnan satte oss vid bardisken och beställde var sitt glas cava och satt och småpratade när ett par väldigt heta män satte sig bredvid oss. Vi började prata med dem och efter ett litet tag satt vi alla och skrattade och hade det väldigt trevligt. Den ene småflörtade med mig och när jag ursäktade mig för att gå på damernas passade han på att följa efter och prata lite privat. Utanför damernas gav han mig en lätt kyss på halsen och det var tillräckligt för att det skulle rinna till i mina trosor och jag drog honom till mig och tog med honom in på toaletten. Han tryckte mig mot väggen, tog ett fast tag runt halsen, kysste mig och drog av mig jeansen och började försiktigt smeka min klitta. Han vände mig hastigt om så jag stod med brösten mot väggen, böjde mig framåt och stoppade in sin stora manlighet i mig. Hårt och fort. Det hela var över ganska fort men det var så upphetsande och intensivt att jag hann komma 2 gånger. Han sprutade ner min rumpa och torkade sedan, som en sann gentleman, av den. Vi gick ut var för sig och ingen av de andra anade vad som hänt. Det var vår lilla kåta hemlighet. En mycket lyckad kväll.

shutterstock_70424062

 

XOXO

Sandy