Fem sinnen

Synen 👀, hörseln 👂🏼, lukten 👃🏼, smaken 👅 och känseln 💆🏼är våra viktigaste fem sinnen! Det är våra redskap för att uppfatta och tolka omgivningen och skapa vår värld! Givetvis omringas vi av människor som saknar dessa helt eller delvis! Föreställ dig om du saknade någon av dem fem ovanstående! Hur markant världen och vardagsfunktionen skulle förändras! Vilket av de fem sinnen skulle du sakna mest?

Jag gjorde en lätt beröring av ämnet i ett av mina inlägg. Självklart är det våra sinnen som driver vår lust och får oss att känna åtro till en annan människa! Oftast är det svårt att förklara varför man blir knäsvag när en specifik person befinner sig i närheten! Våra fem sinnen jobbar för fullt med att skicka signaler till hjärnan vilket vi är nästintill helt omedvetna om! Plötsligt har man utvecklat ett oförklarligt begär som kan övergå till både ett och annat som lust, kärlek eller besatthet! Tänk att en sådan alldaglig och knappt märkbar process har så stor effekt på våra liv!

Fem sinnen

Talk to me

Stanna upp och tänk in dig i situationen då du började dras till någon som en magnet? Vad var det som fick igång dig? Vilket av dina sinnen är sinnet med störst drivkraft när det gäller sex och kärlek? När det gäller mig själv så har jag lätt att bli upphetsad av en man och lätt att fatta tycke för en man! Det är framförallt känslan, hörseln och lukten som påverkar mig när jag blir attraherad av en man! Många gånger har jag fattat tycke för någon pga av hans röst och lika många gånger har sättet han vidrör och berör mig på gjort mig sinnesjukt kåt!

Lukten har inte lika stor effekt men är ändå viktig! Det är inte avtändande om någon skulle lukta illa enligt mig men ändå ha en mörk röst och mjuk beröring. Däremot om en man hade ”fel” röst och luktade illa skulle inte ens hans beröring rädda honom! Smaken och synen är de som spelar minst roll i hur jag väljer mina ”offer”! ”Smakar” är ändå inte det första jag gör i romantiska angelägenheter. Synen är väldigt intressant då jag kan ofta se en attraktiv människa men bli ointresserad vid närmare kontakt och ofta blir intresserad av män som enligt mig är oattraktiva. I kombination med mina ”grund” sinnen för val av partner blir det visuella attraktivt med tiden!

Fem sinnen
Fem sinnen

Är mitt beteende normalt?

Många gånger hör jag frågan ”är jag eller mitt beteende onormalt?” Mitt svar är oftast nej! Enligt mig är onormalt beteende ett beteende som är ovanligt hos den specifika personen det rör sig om. Speciellt beteenden som skadar personen själv eller omgivningen och gör att personen inte kan fungera ”normalt” i sin vardag! Sådana beteenden som leder till en psykisk och ekonomisk påfrestning samt är skadliga eller direkt livshotande! Allt annat kallar jag för mångfald! Vi är alla väldigt olika, har olika ambitioner och målsättningar som driver oss! Behoven jag har för att må bra behöver inte överensstämma med någon annans!

Våga vara dig själv

Just därför är det viktigt att när ni besöker oss på Club Kino ska ni känna er trygga med att prova på och utforska era ”konstigaste” fantasier! Ni ska veta att vi finns till för att ni ska få ut maximalt med psykisk och fysisk njutning när ni är hos och med oss! Livet handlar om att lära känna sig själv som person och vem vet kanske är din fantasi något som jag ovetandes går igång på?

Puss Lex

Fem sinnen
Fem sinnen
Fem sinnen