Sista dagarna på året!

Två dagar kvar på 2018! Möjligheten att göra de sista timmarna riktigt heta och spännande finns alltid här på Club KINO! 🙂 Vi öppnar på Nyårsafton som alltid klockan 21:00 och har öppet till 07:00! Tänk att sitta i en varm bubblande jacuzzi vid tolvslaget och skåla med en riktigt sexig kvinna i ditt knä? Naken…varm…redo att ge dig det bästa avslutet 2018 och den bästa starten på 2019! 😉 

Möjligheterna är många och vi har laddat med tjejer som vill ge dig Ett sexigt avslut 2018! 

Förgyll de traditionella dagarna!

Hoppas att julen var härlig! Kanske har du besökt oss i mellandagarna? Många flyr stan och så är det alltid dessa dagar mellan jul och nyår. Men en del har hittat till oss och det glädjer mig att man unnar sig själv en känsla av lyx dessa dagar!                                                        Lexie skriver i sitt senaste inlägg om hur det är med sex just under högtider…

Jag brukar vilja förgylla dessa traditionella dagar! Göra något mer spännande av dem, det ger mig något att le åt när jag tänker tillbaka på dem 😉 Förra året hade jag besök på julaftons natt! Ett hett och intensivt avslut på julafton…Detta år fick mina fantasier ta vid och leksakerna göra sitt 😉 Så jag tror att nyårsafton detta år får starta med ett besök på morgonen… Som ni känner till sedan tidigare är morgonen den tid jag är om mest sugen och behovet av sex som störst, med mig själv eller med en partner! (Det som är tillgängligt helt enkelt 😉 ) Vare sig jag jobbat en hel natt eller varit ledig så har min kropp någon form av begär just på morgonen och det finns inget bättre än att somna eller vakna till en orgasm! 

Ett sexigt avslut 2018! 

Jag hoppas verkligen att du är nöjd med året som gått och har du ingen aning om vad du ska hitta på så kom hit! Ensam eller med vänner. Unna dig själv ett sexigt avslut och en het början på det nya året! 🙂 

Själv skulle jag föredra ett varm jacuzzi…champagne som rinner ned över mina bara bröst och någon som slickar upp den och suger lite lätt på mina bröstvårtor…

Gott nytt år önskar jag och hela Club KINO!

Puss! Kenzie