Älskade personal på Club Kino och alla våra kära läsare och gäster, jag vill önska ett Gott Nytt 2019 ! Hoppas att det nya året är bjuder på en massa sexiga äventyr och är precis så som ni har önskat er! Idag tänkte jag bjuda på ett litet tillbakablick från 2018! Här kan ni se ett litet urplock av bilder från både mina och Kenzies inlägg under årets gång! Vi uppskattar att ni läser det vi skriver och lämnar hälsningar i kommentarsfältet! <3

 

 

Januari

Vi började året med att åka på en kryssning! Underbara 24 timmar av fest med all personal på Club Kino! Januari var även en månad då en del nya tjejer började jobba på klubben! Det var bland annat då jag lärde känna vår underbara Luna och Chanel! 

Februari 

Alltid kul med en tillbakablick! Framförallt för att se hur man själv har förändrats och tänka på allt som har hänt under årets gång! Ofta glömmer man bort en massa underbara stunder! Tack alla inblandade och inte minst våra underbara gäster!

Mars

Månaden då alla tjejer på klubben blir sexiga kaniner! I mars kom även kära Ebba tillbaka till Club Kino och jobbade!

April 

April och månaderna framöver låg det mycket fokus på dans och speciellt pole dance!

Maj

Helt plötsligt blev det tropiskt varmt i hela Sverige och vi njöt för fullt! Ett tillbakablick på ett värme som ingen trodde skulle vara sommaren ut!

Juni

Juni 2018 var otroligt speciellt då jag spenderade tid med min bästa vän i Barcelona! I juni hade vi även vårt sommar mingel med jobbet!

Juli

Augusti

Nu var jag otroligt trött på värmen men idag skulle jag jättegärna återvända till sommaren 2018!

September

Nu var sommarlovet slut, varma dagarna byttes ut mot svalare sådana! Min vardag fylldes med massa jobb och studier igen! Allt det roliga måste ju ta slut! Eller hur?

Oktober

November

Tillbakablick december

Detta tillbakablick ger mig insikten om att 2018 har varit ett helt underbart år! Jag har gjort en hel del framsteg, lärt känna en massa nya människor! Jag har tagit upp kontakten med många vänner från förr och dessutom snart klar med mitt första år på universitetet! Jag ser fram emot 2019 och vad det nya året har att bjuda på! Som jag har skrivit förut så är inte jag den som ångrar något! Alla erfarenheter är ett minne för livet, negativa som positiva! 

Glöm inte att Club Kino har öppet som vanligt inatt!

 

 

GOTT NYTT ÅR ALLA!