Igår stod jag och Sasha och tog bilder på oss i den stora spegeln utanför lilla logen när jag insåg att trots att de nya rummen utanför lilla logen byggdes till för flera månader sedan har jag aldrig tittat in där eftersom jag alltid brukar välja rum i korridoren på källarplan där de flesta privatrummen ligger, så igår fick jag för mig att gå in i rummet till vänster eftersom jag blev nyfiken på vad det hade för tema (alla våra rum är ju inredda efter olika teman). Jag blev jätteschockad när jag upptäckte att det låg en annan strippa där i och spelade spel på sin mobil, eftersom jag verkligen inte trodde att någon var där så jag började skratta jättemycket och sedan började jag prata ryska med henne. Sasha som hela tiden stod utanför förstod inte heller att någon var där inne utan frågade mig om jag hade börjat prata ryska helt plötsligt och varför jag gjorde det. Jag förklarade att det var för att det låg en rysktalande person där inne. Sedan gick jag in i rummet bredvid och kommenterade högt inredningen på ryska eftersom jag ju fortsatte prata med strippan som låg i det första rummet och då hör jag Sasha säga utifrån:

– Va? Driver du? Ligger det en rysktalande person inne i det rummet också?

Hihi som att det ska ligga en rysktalande strippa i varje privatrum

 

Jag älskar inredningen i detta nya rum, ser  lyxigt och lite gammaldags ut, som på en herrgård typ… tycker faktiskt att inredningen i detta rum är riktigt upphetsande, man kommer liksom i rätt stämning på en gång, jag ska nog prova att ha nästa VIP i detta rum, kanske blir det en ny favorit =)

 

 

puss /Natasha