Jag var på gymmet härom dagen igen och killen i receptionen jobbade. Som vanligt var det bara han och jag kvar när det närmade sig stängning så jag smet in i duschen lite tidigare och tvålade in hela mig, rakade musen och smorde in analen med en skön olja. Jag gick ut till honom i bara handduken och gick fram och började smeka hans kuk utanpå hans shorts. Han fick genast stånd och jag lät handduken falla av och satte mig på knä och tog fram hans bultande kuk och började suga. Han slet mig i håret och stönade. Samtidigt som jag sög smekte jag mig i rumpan med ett finger. Han slängde upp mig på disken och började slicka min fitta. väldigt hetsigt, så det riktigt stänkte saliv och fittsaft. Han fortsatte smeka min rumpa med sin tumme, ut och in ganska fort och med den andra handen höll han ett fast tag om min hals.

 

När jag kände att jag var nära att komma drog jag bort honom och gick in till chin-maskinen (en ställning man hänger i och drar sig upp med kroppsvikten) och sänkte ner den på lägsta nivå och hängde mig sen i den. Han la sig under på en bänk, på rygg, och jag började dra mig upp och ned och varje gång stöttes hans kuk in i min fitta. Som tur är är jag så vältränad att jag klarar en hel del så jag hann komma.

När jag väl var klar la jag mig på bänken och han ställde han sig över mig och runkade tills han sprutade ner hela min kropp. Nu var klockan ganska mycket så jag fick skynda mig in i duschen så jag inte skulle bli sen till jobbet. Nu var jag uppvärmd och klar för ytterligare äventyr på Club Kino.

XOXO

Sandy