Gott Nytt År
champagne

Idag är det dags att ta farväl av 2019 och skåla in det nya året med ett eller flera glas champagne! Helt ärligt så känns det som att det inte var alls länge sedan som vi lämnade -90 talet bakom oss! Det var bara tjugo år sedan men tiden den flyger, mycket snabbare än vad man tror eller tänker på! Kanske bara är så att jag inte reflekterar över allt som händer eller att det händer så mycket att det knappt finns tid för reflektion? Många gånger känns det som att det inte händer någonting alls! Intressant det där!

Hur firar ni Nyårsafton? Skålar ni in det nya året med champagne eller har ni någon annan tradition?

Jag tycker att högtider spenderas bäst hemma med champagne och relativt tidig sömn! Någon börjar bli gammal tror jag 😉

champagne

Club KINO har som vanligt öppet från 21.00 till 07.00 under Nyårsafton!

champagne

Jag skålar in 2020 hemma och är ledig efter att ha jobbat massor med nätter i rad! Det har varit ett spännande år med många otroligt intressanta och oväntade möten, det har druckits kopiösa mängder med champagne. Jag har hunnit gråta, skratta och känna allt från glädje till sorg flera gånger om! Det bästa med detta år har varit alla nya människor som har kommit in i mitt liv och alla människor jag har haft runt mig i många år! Ja och all champagne som har flödat genom året!

Jag tror inte på att man ska ångra saker som har hänt och likaså ”hata” ett år som har gått och vilja slänga bort det året! Trots allt är det mycket lärdomar man får med sig! Säkerligen har det även hänt bra saker med!

Ni som inte har gjort några planer kom förbi oss på Club KINO och skåla champagne med våra tjejer! 

Gott Nytt År alla härliga läsare, vi ses 2020 <3

champagne

Vill du läsa mer?

senaste inläggen