Denna vecka är jag blondin. Jag har varit det förr och trivs i det. Tycker att det klingar bra med mina stora bröst och smala midja. Nästan som ikonen Marilyn. Jag märker att fler män än vanligt vänder sig om, busvisslar och ger komplimanger. Vad är det i det blonda håret som eggar och lockar så mycket?

Är det en tro om att blondiner är kåtare? Sitter det verkligen i håret? Jag är lika kåt vare sig jag är blond eller brunett 🙂 Alla mina brunett-väninnor är lika kåta som jag dessutom. Kanske ger ett blont svall ett intryck av elegans, klass och stil. En dröm om att sitta vid ett bord fyllt med skumpa och skaldjur ihop med en sexig och stilfull blondin med röda läppar och en välsittande och avslöjande klänning?

Eller är det ”den svenska synden” – En illusion om att  svenska tjejer  är blonda och vackra samt ligger med allt och alla.  En fördom vi har dragits med sedan åtminstone 1951.

Hur som helst så har vi både blondiner, brunetter och rödhåriga, härliga och sexiga tjejer här på Club KINO.

 

XOXO

Sandy