Jag ÄLSKAR att visa mig naken för män. Det har nästan blivit en besatthet. jag blir så kåt av det och letar alltid tillfällen för att visa upp min nyrakade fitta och härliga tuttar. Ännu kåtare blir jag om jag vet att mannen/männen som ser inte egentligen borde titta på andra nakna kvinnor än sina fruar. En gång gock det till och med så långt att jag ställde mig i en av de mest undangömda gångarna på Ica, iklädd en tunn sommarklänning och inga underkläder. jag såg att en man var på väg och började böja mig framåt samtidigt som jag särade på benen. Klänningen var så kort att han såg rakt upp i min fitta och röv. När jag såg att han började skruva på sig och andas tungt sög jag på ett finger och stoppade sen in det i rumpan samtidigt som jag smekte min klitta. Jag kom nästan på en gång, reste mig upp, fixade till klänningen, log mot mannen och gick vidare. I’m a bad girl men jag älskar det.