Att jobba som strippa

Jag kommer ihåg när jag började jobba här på Club KINO. Första gången jag klev upp på scenen, att klä av sig inför alla. Första gången jag gick på privatrum med en gäst. Första morgonen jag skulle ta mig hem och det var ljust ute. Att möta människor som var på väg till jobbet när jag skulle hem och sova. Det kändes bra! För en nattmänniska som mig så kändes det faktiskt helt fantastisk att slippa gå upp tidigt och jobba åtta till fem!  Att dessutom slippa jobba fem dagar i veckan var ännu bättre!

Många undrar hur det kommer sig att jag började jobba här, det är inte som att det finns en strippklubb i varje hörn som i Las Vegas precis 😉 (Många vet knappt att strippklubbar existerar i Sverige!) Men- om man precis slutat skolan eller fortsätter plugga är det ett perfekt extra jobb. Du kan välja vilka nätter i veckan du vill jobba och drar ofta in betydligt bättre pengar på så lite tid än någon annanstans! Att träffa alla dessa fantastiska människor, kollegor som gäster, gör att man lär sig mycket om livet och dessutom utvecklas man själv otroligt mycket!

Jag har alltid varit väldigt trygg i mig själv. Alltid älskat att köpa och bära sexiga underkläder och träffar jag någon älskar jag att få visa upp mig i dem. Har inga problem att vara naken tillsammans med någon- tvärtom- vi kan gärna ligga i sängen och se på film och äta nakna! Men jag vet att det är långt ifrån många som är så pass avslappnade. Vet att många gärna vill ”ha lampan släckt” tillsammans med sin sin partner och jag tycker att det är synd! Tänk om fler skulle prova Att jobba som strippa. Vilket avslappnat förhållningssätt många fler skulle ha till sig själva och varandra! Här ser vi varandra nakna varenda natt- alla är galet olika och så sjukt sexiga! Älskar kvinnokroppen! Jag förstår varför ni män går på strippklubb! Vem vill inte njuta av alla dessa sexiga tjejer? 🙂

Puss! Kenzie