Jag fullkomligt älskar att skämma bort män. Ge dem uppmärksamhet, små presenter och tecken på att jag bryr mig om dem och älskar dem. Att ge någon uppmärksamhet och omtanke ger så mycket bra energi. Både åt dig själv och till den du ger det till.

I vardagen ger jag små presenter, de behöver inte vara dyra eller genomtänkta utan små spontana saker som till exempel att köpa med godis han tycker om. Små små saker som ger bra vibbar. Och love!

älskar att skämma bort män

Det jag är riktigt bra på är att ge sexuell uppmärksamhet. Att klä upp mig i sensuella och sexiga underkläder jag vet att han tänder på. Ge en lång och skön massage som gör att han slappar av. Att ge ett spontant blow job utan att förvänta mig något tillbaka. Jag älskar helt enkelt att ge!

Och, det uppskattas otroligt mycket!

Det bästa jag vet är att förbereda en kväll full av överraskningar, mys och sex. Först lagar jag en god middag åt honom, tappar upp ett bad och löddrar sen in hela honom med en skön tvål. Jag är extra noga runt hans ädlare delar. Tvålar in penis och smeker den. Han blir självklart upphetsad. Sedan lämnar jag honom ensam i badet ett tag och går in och sätter på mig en nätdräkt. En dräkt helt i nät, som visar mer än den dröjer och som smiter åt runt formerna på ett riktigt kinky sätt. Grenen har dock ett hål, så man snabbt kan stoppa in ”den” när lusten faller på.

Jag ropar på honom och ber honom lägga sig på sängen varpå jag ber honom en lap dance och en dildo-show. Nu är han så upphetsad att han sliter av mig dräkten och ger mig lön för mödan. Han fullkomligt äter upp mig och får mig att njuta. Flera gånger om…

Vi älskar att skämma bort män!

 

Hur vill du bli omhändertagen? Kom och berätta för oss så ska vi göra vårt bästa för att ta hand om dig, just the way you like it!

XOXO

Sandy