1:a Advent

Jadå, här är det  julpyntat och fixat inför 1:a advent såklart! Tillsammans med snöstorm i stan så har vi det riktigt trevligt när vi firar att det är fyra helger kvar till självaste julafton! Julgranen är framme och framdukat står glöggen och pepparkakorna. Det är så fruktansvärt kallt ute vilket gör det ännu skönare att ta sig till oss på Döbelnsgatan 4 och njuta utav de finaste flickorna i stan! 

Jag älskar ju denna tid, vare sig man umgås med familj, vänner eller kollegor så innebär julen gemenskap och tanken är att man ska slippa känna sig ensam. Det är något du garanterat inte kommer att göra hos oss! Åter igen tänkte jag slå ett slag för att vi har öppet varje kväll året om, vilket ger vem som helst möjligheten att fira julafton med oss!

1:a advent

 

Vad önskar du dig i julklapp? Om du har någon riktigt snuskig önskan så hoppas jag att du vill komma hit och viska den i mitt öra så får vi se om vi kan få den att slå in. Är du den som helst ger eller får? Själv älskar jag att ge. Om jag vet att det är något som uppskattas är det nästan roligare att ge än att få…Men självklart tackar jag aldrig nej åt gåva- vad än det än är 😉 Speciellt om jag vet att det finns en tanke bakom…För bara ett par dagar sedan tillbringade jag en natt tillsammans med en man som älskar att överraska mig. Han tog med mig till en annan stad och hade bokat sviten på ett hotell med pool på taket….Du kan ju gissa vad som hände efter några glas champagne ensamma i den uppvärmda poolen. Tanken att vem som helst kan komma när som helst…Älskar den typen av överraskningar! 

Inatt firade vi 1:a advent 

En underbar natt med kollegor och gäster! Välkommen att fira 2:a, 3:e och 4:e advent med oss!

Puss! Kenzie 

1:a advent