Hej! Candy här och gästbloggar idag. Cissi har fullt upp med att åma sig runt stången just nu så jag tänkte passa på att ge er en liten inblick i vår ”vardag”.

T ex här om dagen då jag dansade som vanligt till mina låtar jag älskar mest, för att få de där härliga rysningarna och känslan i kroppen. Klädde av mig. När jag ligger på golvet på alla fyra, svankar och tittar upp. Jag möts av en blick och följer den med min, upp i hans knä. Slickar mig på överläppen, biter mig i undre och ser att han vill ha mig mer än nått annat. Jag blir kåt.

Väl nere på VIP-rummet med rund säng, porösa stora kuddar och dovt, porrigt ljus. Självklart följde han med mig ner i källaren. Där vi ska få utforska varandras kroppar. Jag och han med blicken som inte kunde slita sig från mig och min kropp. Jag klär av honom. Långsamt, knapp efter knapp på skjortan. Jag är naken och han skådar mig uppifrån och ner. Han fastnar med blicken på mina fötter som är iförda höga, sexiga klackar. Jag frågar om han vill slicka på dem. Det ville han mer än gärna och gjorde honom ännu hårdare än tidigare.

Att se nån njuta är tillfredsställande. Att sen bli tillfredsställd är väldigt skönt. Jag tar fram oljan och häller över hela mig. Han smetar ut det över min kropp, mina bröst blänker som porslin i det svaga ljuset. Ett leende kommer mot mig och ögonen som granskat hela min kropp är stora. Det kommer ett djupt stön från mig av njutning..

Nu måste jag upp och dansa.. Ni hittar mig här inne på Club Kino såklart. Jag vill att du kommer och gör det skönt för mig, så lovar jag att göra det desto skönare för dig..

Vill bara tillägga att jag har världens bästa jobb. Njuter av varje sekund! Puss och massa snusk /Candy