Ont i halsen + röka = riiiktigt riiiiktigt dålig combo… min röst har varit heeelt borta ända sedan jag kom hem från jobbet i söndags morse, jag mådde superdåligt o sötaste Sasha åkte ända till andra sidan stan för att äta pizza med mig, så snällt, jag var ju så trött i hela kroppen att jag var tvungen att sätta mig på bänken och vila halvvägs till busshållplatsen som en gammal tant typ, för ett par dagar sedan fick jag dessutom hostmedicin utskriven av läkaren med morfin i (hosta är inte heller så bra när man ska låta stämbanden vila), vilket kanske låter najs, men i praktiken har det gjort att jag sovit i nästan två dygn nu, och när jag väl är uppe känner jag mig ändå helt tom i huvudet, dessutom har det gett mig nässelutslag… och detta har självklart hänt på min semester ='( Dessutom har läkaren sagt att jag ska undvika även att viska, vilket är otroligt svårt för mig som alltid pratar så mycket, Jag har ju tappat rösten en gång tidigare, för några år sedan, men ändå känns det som att det aldrig ska komma tillbaka, tänk om jag förblir stum hela livet…. så sjukt jobbigt att behöva skriva i ett block varje gång man behöver fråga ngt… Det är sååå synd om mig…. Jag ville fråga läkaren om det är ok att deepthroata eller om man bör vänta med det också, men tyckte det var lite pinsamt så jag frågade aldrig… tänkte fråga om någon av er mina käre läsare kanske råkar veta det?

 

Men nu märker jag att jag bara suttit o klagat o klagat här haha, slänger upp en flera år gammal video på mig från när jag skulle göra en grej som jag typ precis lärt mig på stången o ramlar andra gången samma dag, fast denna gång kommer det med på film hihi, så nu kan ni sitta o skratta åt den;-) lite självdistans måste man ju ha ibland <3

Puss /Natti