Åh, det här vädret ger mig riktiga vårkänslor och jag vill genast sola naken 😉 Har haft en fantastisk dag hemma där jag fått sol och värme utan att ens behöva gå ut genom dörren. Jag har nämligen en inglasad balkong som är varm och härlig och om jag öppnar fönstret lite på glänt kan jag sitta och sola utan att frysa. I april. Hur bra är inte det? Tanka D-vitamin, ljus och energi. Det behövs när man som jag jobbar nätter och därför sover på dagarna.

Idag satt jag på balkongen nästan hela dagen, från tidigt på morgonen då jag drack mitt morgonkaffe. När det började gassa på rejält med sol så la jag mig i min solstol på en mjuk fårskinnsfäll, spritt språngande naken.

 

sola naken

Jag har nämligen läst att musen blir glad av och mår bra av sol. Eller så såg jag det i serien Girls på HBO Nordic? Jag har fått så mycket sol idag att jag är lite snurrig av både sol och pirriga vårkänslor 😉

Anyways så låg jag där helt näck med särade ben för att låta musen få ta del av de härliga strålarna! Vem vill inte ha en happy vagina liksom?! 😉 I och med att mina fönster vätter ut mot 2 andra hus så kunde vem som helst se mig. Det var riktigt upphetsande att tänka på. Jag älskar ju när folk ser mig och njuter av det. Det är ju därför jag jobbar här på Club KINO.

När jag är ledig får jag helt klart visa upp mig-abstinens och försöker därför till varje pris hitta tillfällen där jag kan göra det. Som på balkongen… Jag har till och med varit nere i tvättstugan i bara trosor och en tight liten magkort t-shirt. Det uppskattades av grannen vill jag lova. Not so much av hans fru 😉 Undrar vad hon hade sagt om hon såg mig sola naken på balkongen idag?

XOXO

Sandy