Vad kan vara mer kul och användbart innan ett giftermål än att få lära sig dansa sexigt, för sin man?! Lära sig åma runt stången iförd skyhöga klackar och avsluta bröllopsnatten med en Grand finale!

På Club Kino kan du och dina väninnor fira bruden och ha en superrolig möhippa ihop med en av våra duktigaste dansöser – en som är grym på att dansa, underhålla och lära ut. Tillsammans med en gullig bartender utgör de ett super-team då det kommer till Möhippor.  Drick, dansa och ha the day of your life ihop med dina bästa väninnor.

Ni skräddarsyr själva er möhippa men såhär kan en sådan dag se ut:

Ni anländer till Club Kino och blir väl mottagna av vår personal. Om ni vill kan ni börja uppe i vår lyxiga butik där ni kan skåla i ett glas skumpa och shoppa roliga leksaker och sexiga kläder till rabatterade priser. Varför inte köpa ett par sexiga klackar inför dansen.

Väl nere i festlokalen kan ni, efter eget val, dricka och äta och bara njuta av stämningen tills det bjuds på en fantastisk stång-dans. När ni är lite varma i kläderna får ni själva testa på att dansa vid stången och då självklart med hjälp av vår gulliga och duktiga värdinna. Hon visar sexiga rörelser, hur man kan åma sig och smeka sig på bästa sätt för att få till en riktigt skön dans.  Om bruden vill kan hon få köra en liten uppvisning för sina väninnor – det brukar uppskattas. Ha gärna med hot pants och dansvänliga kläder, för att kunna röra er smidigare och få mer ut av dansen.

Ni bjuds på ytterligare en spektakulär dans och kan efter det fortsätta festen tills det bär av till ytterligare äventyr. Vår värdinna hjälper er gärna att plocka ut riktigt härliga leksaker, massageoljor etc uppe i butiken. Vad är bättre än att få tips och trix av en expert?

Låter detta intressant har ni alla detaljer i vänstra menyn under ”Events”