För att vara alla härliga män som kommer hit till lags och för att själv må bra så tränar jag och håller min sexiga kropp i trim. Igår var jag som vanligt och tränade. Brukar gå dit ganska sent då det är relativt folktomt och igår var det bara jag och killen i receptionen där. Han brukar alltid flörta med mig och visst, han är ganska het. När jag var färdigtränad var jag svettig och varm och satt på bänken vid bänkpressen och drack vatten och pustade ut lite och helt plötsligt känner jag en hand på min midja. Han sa hej och log och jag såg att han hade ett massivt stånd. Han hade bara ett par grå träningsbyxor och överkroppen var bar. Hans bringa var hård och vältränad och han luktade nyduschat. Jag blev genast kåt och särade lite på benen så han kunde se den våta fläcken som bildats på mina träningstights precis i skåran. Jag sa att jag skulle gå och duscha men han tryckte ner mig på bänken och drog av mig tightsen och började slicka min våta mus. Hans starka händer höll hårt om mina svettiga höfter. Han slängde runt mig så jag låg på bänken och trängde in i mig hårt bakifrån och började pumpa min fitta. Jag höll i mig på bänkens kanter, annars hade jag flugit av bänken, så hårt knullade han mig. Hans byxor satt nere vid hans fötter och jag hade fortfarande min sportbh på mig. Det fanns inte tid till att ta av kläderna, vi ville bara knulla. Inget förspel eller annat tjafs, bara råa lustar. När vi båda kommit drog han upp byxorna, torkade lite fittsaft från läppen, log och sa att vi nog ses snart igen (vilket är mycket troligt då jag tränar där varje dag. Ser verkligen fram emot nästa hårda pass. I dubbel bemärkelse.)

 

 

XOXO

Sandy