Idag är jag ledig efter att ha jobbat hela helgen. Jag är trött men har myst med så många härliga män och haft kul med mina älskade kollegor (och kanske myst lite med dem med) så jag klagar inte. Jag började morgonen med att ligga naken i sängen och titta på en porrfilm (idag blev det en där 3 män sätter på en tjej. En kille i munnen, en i rumpan och en i musen. Love it) Självklart blev jag kåt så jag roade mig med min lilla slickmaskin. Jag önskar dock att jag hade en riktig tunga mellan benen…

Hoppade in i duschen för en snabbdusch men under tiden jag duschade så hittade jag min analplugg med sugkopp så jag satte den på golvet i duschen och började rida den samtidigt som jag pulade mig själv och fick 2 sköna orgasmer och den snabba duschen blev längre an vad jag hade planerat, men skönt var det.

 

Vad gör ni själva idag? Något skönt hoppas jag?! Har ni tråkigt och är sugna tycker jag ni ska komma och besöka oss här på klubben ikväll. Söndagkvällar är relativt lugna så du lär kunna välja och vraka bland alla sexiga tjejer.

 

XOXO