Första jag gjorde när jag kom hem, till och med innan jag packade upp, var att sätta upp stången. Jag hade ju tänkt göra det ett tag, men det blev aldrig av eftersom man egentligen ska vara två när man sätter upp den och alla killar verkar bli helt skräckslagna så fort man nämner det, varför har jag aldrig förstått…. inte så att det är tungt eller något men det kan vara bra om någon kan kolla så att den blir rak då det är svårt att se eftersom man får lite fel perspektiv när man står så nära stången… hursomhelst så tog jag tag i det själv ändå och nedan får ni bevis på att t o m en tjej kan sätta upp en X-pole helt själv =)

Jag har snabbat på videon lite eftersom jag upptäckte att jag filmade ganska långt ner och tror ni skulle tröttna rätt snabbt på att stirra på min rumpa i en halvtimme hihi men ni kan iaf se att det inte är så jobbigt även om en hjälpande hand inte skulle skada… hursomhelst så lyckade jag få den relativt rak men lite vinklat blev det, och för er som kanske inte är så insatta så gör även en liten vinkel så att stången inte får samma bra snurr… när jag tog upp det med Mr X verkade han få samma panik igen som när jag tidigare nämnde att stången skulle sättas upp trots att den denna gång bara gällde att justera den lite grann haha så om det finns någon manlig man där ute som känner sig manad att hjälpa till att justera stången så är det bara att hojta till 😉

 

provar även att köra lite pole i slutet av videon, ganska ringrostig men det ska jag nog råda bot på..

 

Puss/Nattis