I helgen hade jag ett sex-möte med en man jag inte legat med innan. Välklädd och vältalig och en sann gentleman. Han öppnade dörrar, höll min väska och bjöd mig på en utsökt champagne. Kvällen kunde bara sluta på ett sätt – på ett hotellrum, i en skön säng. Vi hade precis duschat ihop och kåtat upp varandra tillräckligt för att vi inte skulle kunna hålla oss från att bara sluta upp i en vild älskog när han tittade mig i ögonen och frågade om jag ville kissa på honom. Detta var något nytt även för en erfaren lady som jag och jag funderade på det ett tag innan jag bestämde mig för att testa. Champagnen hade faktiskt satt sina spår, både i att göra mig avslappnad och lite kissnödig. Jag lät honom alltså få igenom sin vilja och jag måste erkänna att jag gillade det. Kommer absolut testa det igen.

shutterstock_252193354

XOXO

Sandy