Han får gärna vara en gentleman och öppna dörrar, lägga sin jacka runt mina axlar om jag fryser och uppvakta mig med röda rosor. Sådant gör att jag smälter och helt släpper mina hämningar. Han får betalt tillbaka flera gånger om i sovrummet och han blir aldrig besviken.

Jag älskar att klä upp mig för en man – dofta gott, ha nytvättat, böljande hår och åtsittande små klänningar. Allt för att han ska känna sig speciell och åtrådd. Så länge han behandlar mig som en lady är jag hans och hans ord är min lag.

Jag älskar att känna en mans starka händer på min kropp. Hur hans bestämda fingrar tvinnar min bröstvårta tills det pirrar där nere….. Hans starka händer i ett fast tag om mina höfter. Hårdhänt men ändå varsamt. Hur hans bryskt vänder mig om så jag ligger med rumpan i vädret och hur han sliter av mina små trosor och sakta öppnar upp till en härlig stund av älskog…

 

shutterstock_176745584

 

Hur skulle du ta hand om mig?

XOXO

Sandy