Hej älsklingar. Det är mycket fokus på min rumpa just nu men den är ju så naggande god. Jag har nu i ca 6 månaders tid dagligen tränat min älskade rumpa. Gjort squats och andra övningar för att få den så uppnosig och stor som möjligt. Ja, inte tränar jag för att den ska bli mindre inte – jag vill att de ska synas och nästan spräcka mina alldeles för tighta jeans. Ju större den är, desto gladare blir jag, och alla de män som får glädjen att ta del av min ypperliga bakdel. All träning har verkligen gjort resultat och mina rumpmuskler är nu hårda och helt runda. En perfekt rumpa med andra ord. När jag slappnar av kan skinkorna fortfarande dallra och man kan lätt sätta tänderna i dem och smaka på härligheten.

Kom hit någon kväll och se mina skinkor gnidas mot stången.

 

shutterstock_40684984

XOXO

Sandy